Styrelsen 2017 presenterar sig - Sök nu till styrelsen 2018

Styrelseordförande 2017 - Jenny Melin

Jenny Melin - Styrelseordförande 2017

Hejsan! Är du intresserad av att söka till Noviums styrelse 2018?
Vi skall nu köra en styrelsepresentation av alla våra styrelseposter för att förtydliga vad varje post har som huvudansvar.
*
Mitt namn är Jenny Melin, sista årets röntgenskötarstuderande i Vasa. 
Under året som styrelseordförande har jag haft ansvaret över att saker och ting klubbas genom och verkställs inom Novium. 
Springer på diverse möten och tillställningar för att diskutera och fundera med andra kårer och föreningar för att förbättra studerandes vardag.
Året som ordförande har varit spännande och intressant samtidigt som jag har haft en otroligt bra styrelse och personal att bolla tankar med!
*
Hälsning till alla som ens lite funderar på att söka till styrelsen: SÖK! 
Saker som du lär dig under året som styrelsemedlem är oersättlig!

Evenemangs- och kulturansvarig 2017 - Diana Lillhannus

Diana Lillhannus - Evenemangs- och kulturansvarig 2017

Vill du också göra en segergest efter en lyckad årsfest eller annat evenemang?

Tur så behöver Novium en ny kultur och evenemangsansvarig till styrelsen 2018.

Tack vare kåren har jag fått en inblick i "skolans kulisser" och ett nytt intresset för högskolepolitik (nej de e inte tråkit) sen att man får träffa kårer från hela finland, finaste styrelsevännerna, personalen samt massa kex är vad som gör det värt att söka.

Viceordförande och internationelltansvarig 2017 - Maria Tokou

Maria Tokou - Viceordförande och internationelltansvarig 2017

Haloj! Maria är namnet och jag fungerar som styrelsens vice-ordförande och internationellt ansvariga.

Det bästa med att sitta i styrelsen är alla nya vänner jag fått, mina underbara styrelsekollegor, att få besöka alla Novias campus och resa runt i landet på olika evenemang och möten. Alla skrattanfall, kaffestunder i kansliet och allt nytt jag lärt mig har gett mig minnen för livet som jag inte skulle vilja vara utan!
Gör som jag gjorde och sök till styrelsen!!

Hello! My name is Maria and I'm the vice-chairman and head of international affairs of the board. The best things about being a member of the board are all the new friends I've made, my wonderful board collegues, visiting all Novias' campus and going to events and meetings all around Finland. All the laughs, coffees and everything new I've learnt have given me memories for life!
Do as I did and apply to become a new member of the board!!

Social- och högskolepolitiskt ansvarig 2017 - Pontus Saxén

Pontus Saxén - Social- och högskolepolitiskt ansvarig 2017

Morjens!
Heter Pontus Saxén och har suttit som högakole- och socialpolitiskt ansvarig i Noviums styrelse.
Har du funderat på att söka till styrelsen? De e fint de! Året i styrelsen har varit helt otroligt lärorikt och roligt. Har fått jobba med studerandes välmående, FPA frågor, kommunalvalet och vårat egna kårval för att nämna några saker. Ifall ni tror man behöver någon tidigare kunskap för att sitta som högskole- eller socialpolitiskt ansvarig i styrelsen så svar nej, behövs int. Jag klara mig riktigt bra ja så de e bara o söka nu hörni!
Hey!
Are you interested in applying to become a member of the board? In my year as a member of the board I learned ridiculous amounts of stuff. I have worked with the student wellbeing and with Kela errands. You don’t need to know this stuff from before, I didn’t and I did just fine.

Tutoransvarig nord 2017 - Ann-Sofie Sandin

Ann-Sofie Sandin - Tutoransvarig nord 2017

Ann-Sofie här hej! Vad har då min uppgift i styrelsen varit? Jo, som tutoransvarig har jag tillsammans med tutorsekreteraren och med hjälp av tutorutskottet bland annat planerat, ordnat och utbildat årets nya väntutorer. Simple as that. Förutom det har jag fått lära mig vad högskolepolitik är och insett att det inte är så tråkigt som det låter, lärt känna nya härliga typer och haft ett mycket givande år. Tveka inte att söka, ni lär inte ångra er! 

Hi! As responsible of tutoring my assignment have been to plan and educate new tutors together with the tutor secretary. I've also learned so much other valuable things from my time in the board. Don't hesitate to apply. You won't regret it!

Tutor- och internationelltansvarig syd 2017 - Gabriela Butbul

Gabriela Butbul - Tutor- och internationelltansvarig syd 2017

Hej! jag heter Gabriela Butbul och har suttit som tutor- och internationell ansvarig i syd i Noviums styrelse. Att sitta i en styrelse har varit mycket lärorikt. Det vad jag har fått göra under året är att sitta på möten och hålla utbildningar för blivande tutorer, för att nämna några. Hoppas du söker till Noviums styrelse 2018!

PR-ansvarig 2017 - Annette Lindgren

Annette Lindgren - PR-ansvarig 2017

Morjens! Mitt namn är Annette Lindgren, kallas också för Nette. Studerar Informationsbehandling i Raseborg, Ekenäs.

Sitter i styrelsen som PR-ansvarig. Jag syns inte mycket till, men ni har säkert alla sett Noviums posters i skolan eller så har ni en kalender i skolväskan som jag gjort. Som PR-ansvarig har du hand om kårens grafiska material så som halarmärken, posters, grafik till hemsidan osv. Som PR-ansvarig kommer man även att arbeta med årsfesten och samarbeta med kultur-och evenemang ansvariga. Om du är intresserad av allt detta, så sök till nya styrelsen 2018!

MVH// Nette

Svenska