Vi söker en ny informationssekreterare

Har du öga för grafisk design? Anser du dig vara duktig på IT? Är du en fena på att formulera dig i text på svenska och engelska? Om du dessutom trivs med att arbeta självständigt passar tjänsten som informationssekreterare dig.  

 

Novium är studerandekåren vid Yrkeshögskolan Novia och finns till för alla studerandeNovium ser bl.a. till att nya studerande får väntutorer, att alla medlemmar får studiekort och tillgång till betydande studerandeförmåner. Som den lagstadgade studerandekåren vid Novia är det Noviums uppgift att utse studeranderepresentanter inom Novia i t.ex. styrelsen och examensnämnden samt en mängd andra organ så som enheternas ledningsgrupper. 

 

Som informationssekreterare sköter du Noviums webbsida, hanterar och uppdaterar sociala medier och ansvarar för Noviums information i appen Tuudo. Dessutom arbetar du mycket med grafisk design genom att producera tryckmaterial och digitalt material. Informationssekreteraren ansvarar också för kansliet i Ekenäs vilket bland annat innebär att man sköter kontakten med studerande, delar ut studiekort och dekaler samt ordnar kanslikaffe.  

 

Den sökande bör ha goda IT-kunskaper och en känsla för grafisk design. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. För att fungera i rollen behöver man vara flexibel, social och kunna arbeta självständigt. Arbetet sker i nära samverkan med förtroendevalda och Novium/Novias personal och externa samarbetsparter. 

Novium söker en informationssekreterare för en tillsvidaretjänst på deltid, vilket innebär 18,75h/vecka (50% av heltid) med möjlighet till flextid. Som informationssekreterare är du stationerad på Noviums kansli i Ekenäs och arbetet går till en viss del att utföra på distans. Lön enligt kollektivavtal för studerandekårsanställda.  

 

För närmare information om arbetsuppgifterna kontakta nuvarande informationssekreterare Ellen Westerlund, info-novium@novia.fitel: +358 44 762 3690. 

 

Skicka ditt CV och personliga brev till jenny.backstrom@novia.fi senast söndag 27.9.2020 kl. 23.59. Märk epostmeddelandet "Ansökan Informationssekreterare". De sökande som kallas till arbetsintervju meddelas måndag 28.9 och intervjuerna hålls tisdag 29.9 på eftermiddagen/kvällen via Microsoft TeamsBeslutet om vem som valts till informationssekreterare meddelas 30.9.  

 

Arbetet inleds 12.10.2020 eller enligt överenskommelse. Inskolning i arbetsuppgifterna sker innan arbetet inleds under vecka 41. 

 

Svenska