Studiebarometer 2020

Det Àr dags för Ärets Studerandebarometer!

Det Àr viktigt för din utbildning att just du svarar pÄ frÄgorna om vad du tycker om dina studier, din studiemiljö och annat som hör ihop med din utbildning. Med hjÀlp av dina svar, vill vi göra Novia till en Ànnu bÀttre högskola för oss alla! I en del frÄgor kan du svara med fri text. Vi hoppas att pÄ dem fÄ sÄ sakliga svar som möjligt. Detta för att öppet, med just dina ord, kunna ta tag i saker du lyfter upp och göra förbÀttringar, utan att sÄra eller stÀmpla nÄgon individ (ifall du kÀnner dig mycket orÀttvist eller fel behandlad i nÄgot, kan du ocksÄ nÀr som helst direkt ta kontakt med Noviums trakasseriombud (hej@novia.fi). Hen har tystnadsplikt.)

EnkĂ€ten Ă€r öppen i tvĂ„ veckor (20.2. ‐ 5.3.). Det tar ca 5‐10 minuter att svara pĂ„ frĂ„gorna.
 

Du loggar in med ditt vanliga Novia‐anvĂ€ndarnamn och lösenord. Detta för att det ska vara möjligt för dig att kunna Ă€ndra dina svar senare, om du vill. NĂ€r svaren analyseras finns inte inloggningsuppgifterna sparade. Alla svar behandlas alltsĂ„ fullstĂ€ndigt anonymt, men kopplade till den utbildning och ort du i enkĂ€ten uppger att du studerar pĂ„.

Efter enkĂ€ten, kan du om du vill, delta i utlottning av biobiljetter. Det krĂ€ver att du för utlottningen i sĂ„ fall uppger en e‐postadress, men den Ă€r alltsĂ„ helt frikopplad frĂ„n dina övriga svar.

Du hittar enkĂ€ten HÄR.

Svenska